background

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Door je verslagen en berichten met foto's kun je veel meer vertellen over je kind of cliënt.

image

Als ons schriftje nou eens digitaal was...

... dan konden we met foto's werken! Op Schriftje kun je in een beschermde omgeving je foto's en bestanden kwijt, zo direct vanaf je telefoon. Je foto's worden in je eigen mediabibliotheek opgeslagen, zo heb je de foto's van je cliënten altijd bij de hand. makkelijk toch?

Probeer het nu zelf »

Foto's geven ruimte

Door foto's te gebruiken kan je in je schriftje veel meer vertellen dan alleen met woorden. Een foto van een boswandeling, een knutselwerk of gewoon van een kind - vaak vinden de betrokkenen het geweldig om ze te zien. Een foto plaatsen bij een verslag is in Schriftje heel makkelijk. Hieronder lees je hoe het in z'n werk gaat.

Maak een foto met je camera
of met je tablet

Schriftje is gemaakt met een ingebouwde camera-functionaliteit. Daardoor kun je direct vanuit het programma een foto maken én uploaden.

Upload de foto die je net hebt gemaakt…

Plaats de foto in je verslag, of in een speciale mediagallerij


Naast verslagen kun je ook een mediagallerij delen, zonder dat je een verslag hoeft te schrijven!

Bekijk de foto's in het verslag

Iedereen die het verslag kan lezen, kan ook gelijk de foto's bekijken. Je kunt ook meerdere foto's aan één verslag toevoegen, maak er een mooie collage van!

Zelf zien hoe je foto's kan gebruiken in Schriftje?

Ook hier geldt: het zelf zien betekent meer dan 1.000 introducties. Wist je dat Schriftje de eerste 30 dagen gratis te gebruiken is? Begin vandaag!

Meld je nu aan


Of vraag nu vrijblijvend een demo aan.