background

Hi, Wij zijn Schriftje

Schriftje biedt een innovatief communicatieplatform voor de zorg en (speciaal) onderwijs. Iets voor jou?

Meld je nu gratis aan
image

Onze visie: makkelijk en volledig communiceren

Schriftje is ontstaan uit de uit naar een volledig digitaal schriftje, om het papieren schriftje te vervangen. Schriftje is geworden tot een communicatie en administratief platform, perfect voor iederen.

Lees meer over onze visie »

Hoe we het doen?

Schriftje wordt door vele honderden zorgenden en betrokkenen dagelijks met veel plezier gebruikt. Hoe we dat doen? Door te blijven verbeteren, en het gebruiksgemak nooit uit het oog te verliezen. Daardoor wordt Schriftje nu niet alleen gebruikt als digitaal schriftje voor clïenten en kinderen, maar ook voor groepen, voor het uploaden van foto's en voor dossiers.

Laat je overtuigen en vraag een demo aan.

Groepen

Schriftje heeft naam gemaakt door naast individuele kinderen ook met Groepen te werken. De interface is zo ingesteld dat je met één druk op de knop aan de hele groep verslagen kunt sturen.

Geschikt voor iedereen

Schriftje is ontzettend verschaalbaar. Het maak niet uit of je alleen voor je eigen kind, of voor honderden cliënten zorgt. Schriftje past zich perfect aan aan jouw gebruikspatroon.

Modern

Wij doen er alles aan om Schriftje up-to-date te houden. Dat betekent bijvoorbeeld dat we bovenop de AVG regelgeving zitten, en de nieuwste software technieken gebruiken.

Maar vooral: aandacht

Wij werken met volle aandacht aan de continue verbetering van Schriftje, het digitale communicatieplatform voor de zorg. Aandacht voor techniek en programmatuur - maar vooral aandacht voor de mens. Want daar gaat het uiteindelijk om: ondersteuning bieden die goede zorg oplevert.

Hiermee heeft Schriftje zich in de loop der jaren steeds verder doorontwikkeld tot wat het nu is. En we zijn absoluut niet van plan hier te stoppen. Wij verbeteren onze dienstverlening, zodat jouw zorg kan verbeteren. Administratie, CRM, en clïentdossiers zijn belangrijk, maar goede zorg is waar het uiteindelijk om draait. En dat kan je alleen bereiken met aandacht. Daarom staat aandacht bij ons centraal.

image

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Nieuwe account aanmaken

Meld je nu aan en probeer Schriftje 30 dagen gratis

Door verder te gaan ga je akkoord met de voorwaarden.