Gemakkelijke communicatie

Voor jouw logopediepraktijk.

Speciaal voor praktijken verbonden aan de VVL is er een optie om jouw Schriftje snel in te stellen met een van onze adviseurs. Wil je dat? Neem dan contact met ons op via +31 85 06 09 698 of stuur een mailtje naar info@schriftje.nl. Wij helpen je graag!

Beste logopedist(e),

Hieronder vindt u de tariefstellingen samen opgesteld met de VVL.

Onze insteek is om de keuzevrijheid bij de logopedist te houden. Hierdoor kan het voor zowel grote praktijken met veel cliënten, zelfstandige fulltimers als voor deeltijd professionals een mooie tool zijn, met een passende prijsstelling.

We maken het onderscheid tussen een op cliënt-gebaseerde tariefstelling en een op logopedist-gebaseerde tariefstelling. Los van dit onderscheid, zijn de aangeboden inbegrepen modules gelijk aan elkaar. U kiest zelf wat passend is.Op basis van cliënt - €3,- excl. BTW per cliënt op maandbasis.

Praktijken maken in Schriftje de cliënten aan waar ze het programma voor willen gebruiken. Hiervoor betalen zij op maandbasis €3,- excl. BTW.

Dit model zien we als passend bij deeltijd professionals, en grote organisaties met relatief weinig cliënten maar veel personeelsleden.Op basis van logopedist - €19,95 excl. BTW per logopedist op maandbasis.

Praktijken geven voor het aangaan van de samenwerking aan voor hoeveel logopedisten zij Schriftje willen gebruiken. Deze logopedisten kunnen vervolgens voor een onbeperkte hoeveelheid cliënten Schriftje gebruiken, en kunnen eveneens een onbeperkte hoeveelheid ouders en docenten uitnodigen.

Als meerdere logopedisten binnen een groepspraktijk hetzelfde Schriftje willen gebruiken is dit mogelijk. Elke participerende logopedist betaalt EUR 19,95 excl. BTW per maand als ze lid zijn van de VVL. Als ze geen lid zijn is dit bedrag EUR 24,95 excl. BTW per maand.Geïnteresseerd? Plan direct een vrijblijvende demo inPlaats verhalen en reageer op elkaar

Met Schriftje kun je met één druk op de knop een verhaal schrijven rondom je begeleiding. Hierin kun je met ouders of andere begeleiders informatie delen. Foto’s, begeleidingsplannen of je begeleidingsverslag - zet het makkelijk klaar in Schriftje. Anderen kunnen reageren. Zo blijft iedereen op de hoogte.

Tussen organisaties door

In jouw schriftje kun je mensen uitnodigen. Hierbij maakt het niet uit bij welke organisatie ze betrokken zijn - door zelf het beheer te houden bepaal jij bij welke cliënt ze mogen meekijken en mee-communiceren.

Schriftje en de VVL

Omdat Schriftje en de VVL samenwerken kun jij Schriftje voor ledenvoordeel goedkoper afnemen. Hierover staat ook meer informatie op de website van de VVL. Schrijf je in via onderstaande link en we nemen contact met je op. Dan maken we kennis, lopen we samen door Schriftje heen en stellen we samen jouw Schriftje in.

Naam
Praktijk (optioneel)
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht

Heb je een vraag?

Of ben je benieuwd naar wat Schriftje voor jouw praktijk kan betekenen? Neem contact met ons op!