Inloggen en verslagen lezen


Als je inlogt kun je de verslagen lezen die voor jouw leerling, cliënt, zoon, dochter, et cetera zijn gemaakt. De nieuwste verslagen staan bovenaan. Je kunt bladeren door eerdere verslagen en met een zoeken.

Inloggen en verslagen lezen

Reageren


Om de communicatie direct te maken kun je op de verslagen reageren. Hierdoor worden vragen snel beantwoord en worden onduidelijkheden voorkomen.

Reageren op verslagen

Foto’s plaatsen


Een foto zegt soms meer dan 1000 worden, daarom wordt er regelmatig een foto bij het verslag geplaatst. Als je Schriftje.nl gebruikt met je smartphone is dat binnen enkele seconden gedaan. Je kunt ook video’s toevoegen via YouTube.

Foto’s plaatsen

Concept maken


Een nieuw verslag kun je als concept opslaan of direct publiceren. Het voordeel van het concept is dat je er gedurende de dag nog aan kunt werken en aan het einde van de dag kan publiceren.

Concept maken

Notificaties instellen


Je kunt instellen of je via e-mail een notificatie willen krijgen als er een nieuw verslag is geplaatst of als er wordt gereageerd jouw verslag. Hierdoor weet je  precies wanneer er weer een voortgang is te lezen.

Notificaties instellen in Schriftje.nl

Beheer cliënten of leerlingen


Als beheerder kun je op eenvoudige wijze kinderen, cliënten of leerlingen aanmaken en een foto plaatsen.

Beheer cliënten of leerlingen

Creëer en beheer groepen


Als je kiest voor een schriftje met groepen kunnen de kinderen, cliënten of leerlingen indelen in groepen. Het grote voordeel is dat de medewerkers/professionals in één keer een verslag kunnen schrijven voor alle kinderen, cliënten of leerlingen in de groep.

Creëer en beheer groepen

Probeer Schriftje.nl zelf uit


Schriftje.nl kun je een maand uitproberen! Je ontdekt dan hoe leuk en gemakkelijk het digitale heen-en-weerschriftje is. Maak je eigen schriftje.